torsdag 6 januari 2011

Spinningnördar se hit!

Okaj, på onsdag gäller det. Då har jag min uppkörning med spinningen. Som vanligt är jag långt efter i planeringen, men det gäller ju allt jag tar mig för så jag är van.
I alla händelser vill jag nu att alla spinningnördar samt annat folk och fä kommer med lite bra instruktörsråd. Vad gör era instruktörer som är kass, och vad gör de som är top-notch?
Släng in lite kommentarer nu så att jag kickar ass på onsdag och för all framtid!

5 kommentarer:

  1. Yes, procentsatserna är baserade på max av pulsen. Den mentala dippen beror på saknad efter torra landsvägar!

    Spinning är ingen jättestor hit hos mig, ligger ju hellre ute och kör eftersom jag är lvgcyklist. Men en schysst ledare ska väl vara trevlig, vältränad och veta vad den snackar om... Lycka till på onsdag!!

    SvaraRadera
  2. men vad kul! vart?

    jag gillar när dom är peppiga! behöver inte hålla på och skrika hela tiden, men om det är en bra instruktör ska den få mig att vilja ta ut mig ett snäpp till än vad jag hade gjort om jag tränat ensam.

    lite instruktioner är alltid bra. kanske hur tungt på en skala det skall kännas under vissa partier, hur man ska stå/sitta för att få ut max osv.

    däremot hade jag en instruktör som hela passet sa "nu vrider vi på ett helt varv! nu vrider vi på ett kvarts varv! komigen nu då, ett helt varv!! nu ska det kännas i benen!" och man bara... mmmm det känns eftersom det inte går att trampa? han kunde OMÖJLIGT ha vridit på så mycket själv. inte ens om man hade börjat passet med noll motstånd hade det gått.
    gör INTE så. :-)

    SvaraRadera
  3. Ja, löpning med snö och halka känns lite sådär. Du kör inte med längdskidor på vintern?

    SvaraRadera
  4. Ja, hösten och vintern har verkligen varit topp! Trodde knappt livet kunde bli så klockrent eller magiskt men oj så fel jag hade. Att bli överbevisade om sådant är UNDERBART!
    Hur har ditt 2010 varit? :)

    SvaraRadera
  5. Wohoo vad spännande! Nu är inte jag någon spinningnörd men en del pass har jag ju gått på. På Sats finns det speciellt två instruktörer som jag tycker är fantastiska. Den första får varje deltagare att känna sig speciell. Det känns som hon pratar till just mig.
    Mitt i passet brukar hon gå en snabb sväng i salen och ta lite kontakt med varje deltagare, kolla så att allt är okej och peppa.

    Den andra instruktören är det verkligen fullt ös på, hela hon utstrålar energi och glädje. Man blir glad av att bara se henne. Hennes pass är alltid otroligt tuffa och utmanande och man krälar nästan ut därifrån. Men man längtar alltid till nästa gång för hon skrattar och bjuder på sig själv hela tiden.
    Fantastiskt.
    Nu blir jag ju nästan lite sugen på att spinna. =)

    Det viktigaste är väl egentligen att man hittar sin stil som instruktör. Och att man vet vad man pysslar med, haha. Det är ju ganska viktigt.

    Lycka till. Tror du kommer fixa det galant.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hälsoblogg Blogg listad på Bloggtoppen.se