torsdag 20 januari 2011

Varför lyser inte elljusspåret?

Vad är grejen? Varför investeras det i ett elljusspår om det ändå släcks före kl 22:00? Jag tänkte åka lite skidor nu på kvällen, men av någon anledning så utför tydligen inte lamporna sin primärfunktion då. Eftersom jag är den förutseende personen som jag faktiskt är så hade jag en pannlampa med mig så det gick ändå att åka lite. Det fick dock räcka med ett varv i dag, alltså 2,5 km. Spåren är helt knas nu. För det första är de söndertrampade, för det andra är de oerhört isiga. Det går inte att använda benen något, inte med mina dåligt vallade skidor i alla fall, och det är ju inte armar som jag vill träna i första hand. I nedförsbackar går det lite för fort för att det ska kännas tryggt, speciellt som endast månen och pannlampan ger mig sikt. För övrigt hade månen ett väldigt starkt sken i kväll. Flera gånger tittade jag bakom mig för att jag trodde att någon som också beväpnad med pannlampa tänkte köra om mig. Så var det dock inte, utan det var bara lilla månen som lös bakom mig.

När jag stod och fipplade med nycklarna för att låsa upp porten efter den korta skidturen så kom det fram en rökande och full grabb till mig. Jag tillhör dem som längtar tills dagen då rökning blir förbjudet på allmänplats och anser därför att det inte riktigt är helt ok att komma och röka precis bredvid mig. Speciellt inte direkt efter ett träningspass, inte ens om det var ett dåligt pass. I vanlig ordning sa jag dock inget om det. Men vår konversation utspelade sig på följande vis:
- Vad ska du göra?
- Jag ska hem.
- Ska du åka skidor?
- Nej, jag har precis åkt.
- Är du bra då?
- Nej, jag är rätt kass faktiskt.
- Jag minns när jag åkte första gången, då var jag också sjukt dålig. Fy fan.
- Är du bra nu då?
- HAHA nej! Är du bra då?
- Nej jag är rätt kass faktiskt.
Sedan började han prata med en annan kille som ville in. Denna lucka som öppnades nyttjade jag och smet in, och nu är jag här. Pallar inte riktigt fulla människor, speciellt inte när man själv inte är det.

Innan den halvt misslyckade skidturen var jag på ett möte med KauIF. Där fick jag en nyckel och två t-shirts, så nu är jag redo att leda. Det togs även lite foton som ska läggas upp på deras hemsida där jag ska få någon form av profil/presentation. Känns stort och seriöst faktiskt.

Även på morgonen gjorde jag ett besök hos KauIF. Jag har gjort några små ändringar i mitt spinningpass så jag testade hur de blev. Vet inte om passet blev så mycket bättre, bytte en låt. Tyvärr är den nog lite för långsam, men jag testar så får vi se. Mitt första pass är på måndag och jag är lite nervös faktiskt.

Dagens träning:
Spinning: 100 min (körde mitt pass två gånger)
Skidor: 2,5 km

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hälsoblogg Blogg listad på Bloggtoppen.se