onsdag 9 februari 2011

100k-utmaning och lite babbel

Maria från Into the wild drog igång en 100k-utmaning. Det innebär att man ska springa 10 km om dagen tio dagar i rad. Denna utmaningen startar i morgon (10/2). Tyvärr kan jag inte vara med från start då jag ska åka på finlandskryssning, sub-optimala löpmöjligheter alltså. Jag kommenterade dock henne inlägg och sa att jag hakar på några dagar senare, antagligen på söndag.

I morse kom det en ny post med lite 100k-pepp och där fanns bla jag och Smowler omnämnda som deltagare. Smowler som Patrik, antagligen eftersom han heter så och jag som Robert, antagligen eftersom tryckfelsnisse var framme. Hur som helst känns det stort att bli länkad till från ITW, så jag är glad ändå.
Saxat från ITW

Både i måndags och i går var jag på spinning, i måndags som instruktör och i går som vanlig besökare. Tanken var att de två dagarna skulle vara lite lugna och lätta så att jag var fit for fight i dag då jag tänkte springa runt Alstern igen (21 km). Något hände dock med mitt vänsterben på spinningen, det kom redan i måndags. Men jag kopplade inte att det var pga spinningen förrän jag på börjat gårdagens pass. Antagligen är felet så simpelt som att fästet på vänsterskon sitter lite fel vilket gör att jag trampar i en dålig vinkel. Efter halva passet så tänkte jag lösa problemet genom att cykla utan skor. Komfortnivån på tramporna är dock inte så hög så efter cirka en halv låt pallade jag inte mer barfotacykling och tog på skorna igen. Det är främst en sena i knävecket som gör ont men inte ont nog för att jag ska ställa in löpet. Lite synd bara att själva fit for fight-tanken gick åt skogen.   

4 kommentarer:

  1. Jävla tråkigt det där med knät, hoppas det blir sinnessjukt bra snart. :(

    Ser fram emot 100k utmaningen i alla fall. För mig kommer det bli mycket mer utmaning än för dig. :P

    SvaraRadera
  2. Säg inte det, du är ledig och jag kommer ha VFU :P

    SvaraRadera
  3. Hehe, okej, då kanske jag har ett psykiskt övertag då? ;) På typ 0,0001% med tanke på de senaste 1,5 års träningsskillnad mellan oss. :D

    Det är ju mest en tävling mot sig själv, så det är ju gött i alla fall. :)

    SvaraRadera
  4. Go go go - det blir bra för benen det här, vilket datum man än startar! =)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hälsoblogg Blogg listad på Bloggtoppen.se